Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 60Jaa

ASIANTUNTIJASI KAIHDINTEN JA MARKIISIEN MAAILMASSA.

MagicLight / Zebra sulkeutuu ja avautuu toiveidesi mukaan

Zebra on kaksi pystysuuntaista kangaspintaa sisältävä rullakaihdin, jonka kangas on raidoitettu vuorottain läpinäkyvin ja läpinäkymättömin vaakasuuntaisin raidoin. Vedettäessä yhden kangaskerroksen läpinäkymätön raita liikkuu toisen kerroksen läpinäkyvän taakse ja kaihtimet muuttuvat silmänräpäyksessä läpinäkymättömiksi. Seuraava veto aiheuttaa taas vaihtelevarytmisiä raitarivejä. Lisäksi Zebra-rullakaihtimet liikkuvat tavallisten rullakaihtimien tapaan ylös ja näin ollen ikkunapinta vapautuu täysin. Edellä kuvatulla tavalla voi luoda läpinäkymättömät kaihtimet myös puolen tai kolmen neljänneksen ikkunapinnan osalta. Alasvedettyinä eri tavoin läpinäkyvät rullakaihtimet sen sijaan hajottavat kirkasta auringonvaloa silti pimentämättä tilaa ja mahdollistaen ulos näkemisen verhojen läpi.

Pyydä tarjous >>

Kankaiden erilaiset sävyt ja raitojen intensiivisyys antavat mahdollisuuden luoda joko pehmeämpiä tai vaikkapa vastakkaisempia ratkaisuja. Zebra-kasettirullakaihtimet ovat nautinnolliset sekä sellaisenaan että myös tekstiiliverhoihin yhdistettyinä. Zebra-rullakaihtimien ylärulla on peitetty kasetilla (väriltään valkoinen), joka luo siistin yleisilmeen ja samalla suojaa kaihtimien mekanismeja. Hyvin muotoiltu alalista luo kaihtimille viimeistelyn ja varmistaa, että listan ja kankaan väliin ei synny valoraitaa.

  • Kierrekaihdin, jota voit säätää miten haluat
  • Suojaa häikäiseviltä auringonsäteiltä ja säätelee tilan lämpötilaa
  • Pimentäviä raitoja sisältävä kangas hämärtää tilaa
  • Sisustuselementti, joka tarjoaa yksityisyyden lisäksi näyttävyyttä
  • Valmistetaan mittatilaustyönä
  • Maksimileveys 260 cm, maksimikorkeus 300 cm.

MagicLight/ Zebra kuosit

MagicLightin kangas on 100 % polyesteria.  Toimitamme MagicLight/ Zebra kierrekaihtimet mittatilaustyönä. Värivaihtoehtoja on runsaasti. Alla muutama esimerkki.