Lähetä tästä tarjouspyyntö

Sälekaihtimissa on runsaasti valinnanvaraa

Sälekaihdin taipuu moneksi. Se voi henkiä eleganttia tunnelmaa, olla raikas piristys tai modernin kodin viimeistely. Sälekaihtimet suojaavat kotia tehokkaasti haitallisilta auringonsäteiltä ja uteliaiden katseilta ja ovat samaan aikaan tehokas sisustuselementti.

  • Sälekaihtimet voidaan asentaa ikkunan pintaan tai lasien väliin.
  • Sopivat kaikkiin ikkunoihin ja tiloihin.
  • Useita eri väri- ja materiaalivaihtoehtoja.
  • Säleleveydet 16 mm, 25 mm ja 35 mm (25 mm yleisin).

Mittaaminen on helppoa

Mittaaminen on hieman erilaista, riippuen siitä, tulevatko sälekaihtimet ikkunan pintaan vai lasien väliin.

Ikkunan pintaan: Mittaa kaihdin niin leväksi ja korkeaksi, että se peittää riittävästi. Suositeltavaa on peittää ainakin ikkunan pokat, jottei reunojen välistä näy sisälle.

Lasien väliin: Mittaa ikkunan valoaukon (lasiruutu) leveys ja korkeus millimetrin tarkkuudella. Lisäksi vastaa näihin kysymyksiin tarjouspyynnössäsi: Onko ikkunassa kaksi vai kolme avautuvaa pintaa? Paljonko lasien välissä on syväystilaa? Avautuuko ikkuna sisälle vai parvekkeelle? Mikä on puitteiden väri?

Värimalleissa lukuisia vaihtoehtoja

Suosituin väri on neutraali, ns. maalarin valkoinen (numero 012). Kyseinen värimalli estää tehokkaasti auringon säteitä. Mitä enemmän väriä kaihtimessa on, sitä enemmän se kerää lämpöä.

Perus sävyt

Värikkäät sävyt

Metallinhohto sävyt ja reikäsäleet

Puujäljitelmät

Puusälekaihtimet luovat arvokkuutta

Puusälekaihtimet sopivat erinomaisesti mihin vain: ne ovat lämminhenkiset ja tuovat arvokkuuden tuntia. Luonnon materiaali puu on erinomainen kotoisan tunnelman luojana, ollen kotoisuudestaan huolimatta tyylikäs ja elegantti.

  • Useita erilaisia värivaihtoehtoja
  • Säleleveydet: 25 mm, 35 mm ja 50 mm.

Puusälekaihtimet käsitellään huolella

Puusälekaihtimet käsitellään petsaamalla. Ne myös lakataan kahteen kertaan, jotta puusäleet kestävät aikaa ja kovaakin käyttöä. Petsaus ja lakkaus saavat aikaan kauniin ja elegantin pinnan, joka säilyy upeana vuosia. Voit valita kolmesta eri paksuudesta, 25 mm, 35 mm tai 50 mm. Kaihtimien standardi-askelnarujen tilalle voit myös vaihtaa leveämmät askelnauhat. Molemmat vaihtoehdoista on sävytetty kaihtimien väriin.

Luonnonmateriaalia kodin tyyliin sopivaksi

Valitse vaihtoehdoistamme puusälekaihtimet kotisi tyyliin sopivana. Voit esimerkiksi sävyttää puusälekaihtimet sointumaan parketin tai laminaatin väriin.

Värivaihtoehdot. Saatavat säleleveydet ovat 25, 35 ja 50 mm.