Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 60Jaa

ASIANTUNTIJASI KAIHDINTEN JA MARKIISIEN MAAILMASSA.

Kaihtimet kotiin ja konttoriin

Huolella valitut kaihtimet lisäävät toimiston viihtyisyyttä.

Johanna Kaihdin tarjoaa asiakkailleen kaihtimet jo lähes puolen vuosisadan ammattitaidolla. Yrityksemme sijaitsee Turussa, mutta tarjoamme palveluitamme joustavasti ympäri koko Suomen.

Kaihtimet jokaiseen kotiin ja konttoriin

Sälekaihtimet ovat tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu silloin, kun asunto tai toimistotila halutaan suojata esimerkiksi auringonsäteiltä ja uteliailta katseilta. Sälekaihdinten avulla voidaan estää suora auringonpaiste sisätiloihin. Siten niiden avulla voidaan suoraan vaikuttaa huoneen lämpötilaan sekä sisään tulevan valon määrään. Näin esimerkiksi asunnon sisustuksessa käytetyt materiaalit haalene ennen aikojaan.

Sälekaihdinten avulla huone tai muu tila saadaan helposti pimennettyä esimerkiksi yön ajaksi. Niiden keskeisin etu verrattuna muihin ratkaisuihin on helppo säädettävyys. Sälekaihtimien avulla sisätiloihin tulevan valon määrää saadaan muutettua erittäin kätevästi.

Katso yhteystietomme tai lähetä tarjouspyyntö

Korkealaatuiset tuotteet suojaavat Suomen säältä

Suomen olosuhteet ovat vaihtelevat ja vaativat siksi kaihtimilta ja markiiseilta erityistä kestävyyttä. Tuiskuava lumisade, paahtava aurinko, repivä tuuli ja kova sade tuovat kaihtimille ja markiiseille erityisiä haasteita, minkä takia niiden tulisi parhaalla mahdollisella tavalla toimiakseen olla erittäin korkealaatuisia. Kaikki valikoimassamme olevat kaihtimet ja markiisit ovatkin suunniteltu sopimaan Suomen haastaviin sääolosuhteisiin.

Kaihtimet ovat tietysti myös tärkeä sisustuselementti, joiden avulla muokkaat tilasi kokonaisilmettä. Kaihdinvalikoimastamme löydät sopivat kaihtimet jokaiseen tilaan ja tarkoitukseen, aina parvekkeista sisätiloihin. Valikoimissamme on valtava määrä materiaaleja ja kankaita, joista voimme rakentaa juuri sinun tiloihisi sopivat kaihtimet.

  • Valikoimastamme löydät:
  • Sälekaihtimet
  • Puusälekaihtimet
  • Rullakaihtimet
  • Pystylamelliverhot
  • Screenkaihtimet
  • Parvekekaihtimet
  • Queen parvekekaihtimet
  • Magiclight / Zebra rullakaihdin

Asennus

Lähetämme tarkat asennusohjeet tuotteiden mukana. Suoritamme myös asennuksia Turussa ja lähiympäristössä. Hoidamme pitkällä ammattitaidolla projektit joustavasti erilaisiin kohteisiin. Asiakkaisiimme kuuluu sekä yritys- että yksityisasiakkaita.


Ota yhteyttä

Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidysti sekä vakiomittaiset että tilaustyönä valmistetut kaihtimet ja markiisit ympäri Suomen. Katso yhteystietomme tai lähetä tarjouspyyntö