Kaihtimet kotiin ja konttoriin

Pyydä tarjous

Huolella valitut kaihtimet lisäävät toimiston viihtyisyyttä.
Johanna Kaihdin tarjoaa asiakkailleen kaihtimet jo lähes puolen vuosisadan ammattitaidolla.

Yrityksemme sijaitsee Turussa, mutta tarjoamme palveluitamme joustavasti koko Suomen alueella.

Kaihtimet jokaiseen kotiin ja konttoriin

Sälekaihtimet ovat tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu silloin, kun asunto tai toimistotila halutaan suojata auringonsäteiltä ja uteliailta katseilta. Sälekaihdinten avulla voidaan estää suora auringonpaiste sisätiloihin ja siten suoraan vaikuttaa huoneen lämpötilaan sekä sisään tulevan valon määrään. Näin esimerkiksi asunnon sisustuksessa käytetyt materiaalit eivät haalene ennen aikojaan.

Sälekaihdinten avulla huone tai muu tila saadaan helposti pimennettyä esimerkiksi yön ajaksi. Niiden keskeisin etu verrattuna muihin ratkaisuihin on helppo säädettävyys. Sälekaihtimien avulla sisätiloihin tulevan valon määrää saadaan muutettua erittäin kätevästi.

Katso yhteystietomme tai lähetä tarjouspyyntö.

Korkealaatuiset tuotteet suojaavat Suomen säältä

Suomen sääolosuhteet ovat vaihtelevat ja siksi kaihtimilta ja markiiseilta vaaditaan erityistä kestävyyttä. Tuiskuava lumisade, paahtava aurinko, repivä tuuli ja kova sade asettavat kaihtimille ja markiiseille erityisiä haasteita. Niiden täytyy siis olla erittäin korkealaatuisia toimiakseen parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki valikoimassamme olevat kaihtimet ja markiisit on suunniteltu sopimaan Suomen haastaviin sääolosuhteisiin.

 

Kaihtimet ovat tietysti myös tärkeä sisustuselementti, joiden avulla muokkaat tilasi kokonaisilmettä. Kaihdinvalikoimastamme löydät sopivat kaihtimet jokaiseen tilaan ja tarkoitukseen, aina parvekkeista sisätiloihin. Valikoimissamme on valtava määrä materiaaleja ja kankaita, joista voimme rakentaa juuri sinun tiloihisi sopivat kaihtimet.

Asennus

Lähetämme tarkat asennusohjeet tuotteiden mukana. Jos asut Turussa tai lähiseudulla, voimme myös tehdä asennuksen puolestasi. Hoidamme projektit joustavasti erilaisiin kohteisiin pitkällä ammattitaidolla. Asiakkaisiimme kuuluu sekä yritys- että yksityisasiakkaita.

Ota yhteyttä

Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidysti sekä vakiomittaiset että tilaustyönä valmistetut kaihtimet ja markiisit ympäri Suomen. Katso yhteystietomme tai lähetä tarjouspyyntö