Tuotevalikoimamme on laaja ja sieltä löydät niin koristelistat kuin kattorosetitkin

Kattorosetit, koristelistat, verhotangot ja monet muut sisutustuotteemme ovat nähtävillä myymälässämme. Tervetuloa tutustumaan laajaan mallistoomme! Suoritamme myös tuotteidemme asennuksia Turussa ja lähialueilla.

Pyydä tarjous >>

Taiteovet

Toimitamme muovi- ja puuovet. Lue lisää.

Verhotangot

Verhotangoilla luot viimeistellyn sisustuksen. Lue lisää.

Liukuovet

Toimitamme liukuovia mittojen mukaan. Lue lisää.

MagicLight

MagicLight on mullistava kierrekaihdin. Lue lisää täällä!

Kattorosetit ja koristelistat

Koristeeksi sisustukseen myymme hurmaavat koristelistat ja kattorosetit. Koristelistat peittävät katon ja seinän rajassa olevat epätasaisuudet ja luovat kaunista, hallittua ilmettä kotiin. Komea kattorosetti taas on upea koristus ja peittää katossa esiintyvät lievät virttymät tai värierot.

Lisää kuvia Bovelacci-tuotteista löydät täältä: www.bovelacci.fi

Tuotteita nähtävillä myös myymälässämme.

Bovelacci

Safiiri-säätölaite

Safiiri-säätölaite kokoaa sälekaihtimen narut siististi piiloon. Et joudu enää kärsimään roikkuvista, sotkuisista ja aina tiellä olevista naruista. Safiiri on tarkoitettu hänelle, joka haluaa viimeistellä sisustuksen. Safiiri on kompaktin kokoinen ja sen asentaminen on helppoa. Laitteessa on piilotetut vetonarut ja säädin, jonka avulla voit muuttaa säleiden asentoa.

Safiiri

Moottoroitu verhokisko

Moottoroitu verhokisko tuo arvokkuutta tilaan ja helpottaa arkea. Erityisesti korkeiden ikkunoiden pelastus, osana näyttävä sisustusta, moottoroituja verhokiskoja voi löytää jo hotelleista, suurista liiketiloista ja julkisista laitoksista. Kotiteattereihin ja neuvotteluhuoneisiin suunniteltu sähkökäyttöinen verhokisko Glystro on erityisen hiljainen ja huoltovapaa. Glystro sopii useimmille verhotyypeille. Yhdellä verhokiskolla voidaan päästä jopa 12 metriin ja painoa voi olla 50 kiloon saakka. Verhokiskon moottori jää kauniisti verhon taa piiloon. Sunsysteminsin valmista Somfy taas sopii mm. hotelleihin, sillä sitä voi liikutella myös käsin moottorin toiminnan häiriintymättä.

  • Moottoroitu verhokisko on saatava oikealta vasemmalle, vasemmalta oikealle tai keskeltä sivuille aukeavana.
  • Glystro on hiljainen ja soveltuu erityisesti kotiteattereihin ja neuvotteluhuoneisiin.
  • Somfyn verhokiskoja voidaan operoida myös käsin: moottori ei vahingoitu.
  • Verhokiskoja voidaan ohjata kaukosäätimellä, painokytkimellä tai se voidaan liittää standardoituihin väyläohjauksiin.

Verhokisko