Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 60Jaa

ASIANTUNTIJASI KAIHDINTEN JA MARKIISIEN MAAILMASSA.

Markiisi viimeistelee yrityksen katukuvan

Tyylikäs markiisi sopii sekä kotiin että liiketiloihin.

Markiisi on helppo tapa raikastaa tai viimeistellä yrityksesi ulkoasu. Sen lisäksi, että markiisi kohentaa yrityksesi imagoa, suojaa se liiketilaasi tehokkaasti porottavalta auringolta, repivältä tuulelta ja piiskaavalta sateelta.

Pyydä tarjous markiisista >>

Suomalaista laatua Suomen olosuhteisiin

Kaikki valikoimassamme olevat markiisit valmistetaan Suomessa. Siten ne on suunniteltu toimimaan ja kestämään parhaalla mahdollisella tavalla Suomen haastavissa ja vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Kun esimerkiksi huonekalut saavat suojaa auringonsäteiltä, eivät ne pääse haalistumaan ennen aikojaan. Markiisi estääkin suurimman osan auringonsäteiden pääsystä sisätiloihin. Tyylikäs markiisi ei peitä näköalaa ja vaihtoehtoja on tarjolla joustavasti erilaisiin tarpeisiin. Katso lista erilaisista markiisivaihtoehdosita sivun alaosassa.

Markiisit pitkällä kokemuksella

Me Johanna Kaihtimella tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset markiisiratkaisut usean vuosikymmenen kokemuksella Turun seudulla ja lähialueilla. Laitamme aina tilaajan tarpeet etusijalle, sillä tavoitteenamme on tarjota jokaiselle asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Hoidamme pitkällä ammattitaidolla projektit joustavasti erilaisiin kohteisiin. Markiisiasiakkaisiimme kuuluu sekä yritys- että yksityisasiakkaita. Tarjoamme markiisien mittaus- ja asennuspalvelut Turun seudulla sekä muulla Suomessa.

  • Viimeistele yrityksesi imago.
  • Tyylikäs suoja auringon valolta, sateelta ja tuulelta.

Markiisi tuo kotiin tilan tuntua

Markiisi on suosittu valinta myös kotikäyttöön – se antaa kodille mannermaisen ja siistin ilmeen. Kaipaatko esimerkiksi omakotitaloosi tai rivitaloasuntoosi lisää tilan tuntua? Terassimarkiisi helppo keino luoda ulkotilaan ylimääräistä oleskelutilaa ja jatkuvuutta – niin kasveille kuin ihmisillekin.

Markiiseihin on mahdollista lisätä myös lämmitysjärjestelmä, jonka avulla terassikautta on mahdollista venyttää merkittävästi pidemmäksi. Sen lisäksi, että markiisi lisää elintilaa ja tuo kodillesi siistin ilmeen, tuo markiisi tietysti kodillesi myös suojaa esimerkiksi auringon paahteelta tai tuulelta.

Markiisien ohjausjärjestelmässä vaihtoehtoja

Vaihtoehdoistamme voit valita tyyliisi ja budjettiisi parhaiten sopivan ohjausjärjestelmän. Vaihtoehtoja on paljon. Ohjaaminen tapahtuu toiveidesi mukaan:

  • nauhakäyttöisenä
  • veivikäyttöisenä
  • sähkökäyttöisenä kytkimellä
  • automaattikäyttöisenä (valon määrän tai tuulen mukaan)
  • kaukosäätimellä
  • ajastimella