Markiisi viimeistelee yrityksen katukuvan

Tyylikäs markiisi sopii sekä kotiin että liiketiloihin.

Markiisi on helppo tapa raikastaa tai viimeistellä yrityksesi ulkoasu. Sen lisäksi, että markiisi kohentaa yrityksesi imagoa, suojaa se liiketilaasi tehokkaasti porottavalta auringolta, repivältä tuulelta ja piiskaavalta sateelta.

Pyydä tarjous markiisista >>

Suomalaista laatua Suomen olosuhteisiin

Kaikki valikoimassamme olevat markiisit valmistetaan Suomessa. Siten ne on suunniteltu toimimaan ja kestämään parhaalla mahdollisella tavalla Suomen haastavissa ja vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Kun esimerkiksi huonekalut saavat suojaa auringonsäteiltä, eivät ne pääse haalistumaan ennen aikojaan. Markiisi estääkin suurimman osan auringonsäteiden pääsystä sisätiloihin. Tyylikäs markiisi ei peitä näköalaa ja vaihtoehtoja on tarjolla joustavasti erilaisiin tarpeisiin. Katso lista erilaisista markiisivaihtoehdosita sivun alaosassa.

Markiisit pitkällä kokemuksella

Me Johanna Kaihtimella tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset markiisiratkaisut usean vuosikymmenen kokemuksella Turun seudulla ja lähialueilla. Laitamme aina tilaajan tarpeet etusijalle, sillä tavoitteenamme on tarjota jokaiselle asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Hoidamme pitkällä ammattitaidolla projektit joustavasti erilaisiin kohteisiin. Markiisiasiakkaisiimme kuuluu sekä yritys- että yksityisasiakkaita. Tarjoamme markiisien mittaus- ja asennuspalvelut Turun seudulla sekä muulla Suomessa.

 • Viimeistele yrityksesi imago.
 • Tyylikäs suoja auringon valolta, sateelta ja tuulelta.

Markiisi tuo kotiin tilan tuntua

Markiisi on suosittu valinta myös kotikäyttöön – se antaa kodille mannermaisen ja siistin ilmeen. Kaipaatko esimerkiksi omakotitaloosi tai rivitaloasuntoosi lisää tilan tuntua? Terassimarkiisi helppo keino luoda ulkotilaan ylimääräistä oleskelutilaa ja jatkuvuutta – niin kasveille kuin ihmisillekin.

Markiiseihin on mahdollista lisätä myös lämmitysjärjestelmä, jonka avulla terassikautta on mahdollista venyttää merkittävästi pidemmäksi. Sen lisäksi, että markiisi lisää elintilaa ja tuo kodillesi siistin ilmeen, tuo markiisi tietysti kodillesi myös suojaa esimerkiksi auringon paahteelta tai tuulelta.

Markiisien ohjausjärjestelmässä vaihtoehtoja

Vaihtoehdoistamme voit valita tyyliisi ja budjettiisi parhaiten sopivan ohjausjärjestelmän. Vaihtoehtoja on paljon. Ohjaaminen tapahtuu toiveidesi mukaan:

 • nauhakäyttöisenä
 • veivikäyttöisenä
 • sähkökäyttöisenä kytkimellä
 • automaattikäyttöisenä (valon määrän tai tuulen mukaan)
 • kaukosäätimellä
 • ajastimella

Korimarkiisi

Korimarkiisi on kaunis ja tunnistettava elementti katukuvassa. Korimarkiisi voi olla kiinteä tai ylösnostettava. Korimarkiiseihin voidaan painattaa yrityksesi nimi, logo tai muu haluamasi teksti. Ne voidaan myös varustaa loistevalaisimilla, mikä on miellyttävä houkutin pimeneville ilmoille. Valaistut markiisit ovat kuin parhaimmatkin valomainokset. Korimarkiiseilla voidaan rakentaa myös näyttäviä osastoja liikkeesi sisätiloihin.

Lue lisää korimarkiiseista.

Ikkunamarkiisi

Ikkunamarkiiseilla huoneen sisäilma säilyy sopivan viileänä. Ikkunamarkiisit myös torjuvat häikäisyn ja suojelevat kodin tekstiilejä ja muuta sisustusta haalistavalta auringonvalolta. Ikkunamarkiisit suojaavat myös ikkunaa auringolta ja sateelta, mikä lisää ikkunan käyttöikää.

Lue lisää ikkunamarkiiseista.

Parvekemarkiisi

Parvekemarkiisi luo parvekkeesta viihtyisän kesähuoneen. Parvekemarkiisit viilentävät mukavasti parveketta ja koko huoneistoa.

Lue lisää parvekemarkiiseista.

Terassimarkiisit

Katosmarkiisit eli terassimarkiisit suojaavat terassit ja lasikatolliset rakenteet näyttävästi. Voi markiiseilla suojata tilaa tuulelta ja auringolta automatisoimalla markiisit. Niiden käyttö on tällöin erittäin helppoa.

Lue lisää terassimarkiiseista.

Markiisikankaiden mallisto

Markilux markiisit

Aurinkoista ilmettä ympäri vuoden

Ajatonta muotoilua, värikkäitä kankaita ja täydellistä teknologiaa - taattua saksalaista laatua.

Markilux-markiisi - turvallinen, ajaton ja kaunis

markilux-markiiseissa yhdistyvät kokemus ja perinteet - ideat ja luovuus.

Muotoilu

markilux-tuotteet ovat suunniteltu ajattomiksi. Trendikästä ja klassista tyyliä sinun kotiisi. markiluxinmarkiiseissa tunnetut suunnittelijat ovat yhdistäneet muodon ja tekniikan kankaan luomaan tunnelmaan.

Edelläkävijä

markiluxin markiisit ovat pienimpiä yksityiskohtia myöten suunniteltu huolellisesti. Löydät jokaisestatuotteestamme käyttökohteen mukaisia erikoisominaisuuksia. Tavoitteenamme on vastata huomisenvaatimuksiin jo tänään.

Jatkuvuus

markilux kehittää tuotteitaan jatkuvasti. Olemme sitä mieltä, että markiluxin asiakkaan pitää saada nauttia hankinnastaan pitkään. Monet uusista ominaisuuksista voidaan jälkikäteen lisätä myös aikaisemmin hankittuihin markiiseihin, mikä osaltaan kasvattaa tuotteidemme käyttöikää.

Toimivuus

markiluxin tekniikka on suunniteltu kestämään pienen ikuisuuden. Käyttämämme materiaalit täyttävätkaikkein kovimmatkin vaatimukset.

Turvallisuus

Sertifioitua laatua sertifioidulta yritykseltä. Riippumattomat tutkimuslaitokset auditoivat sitoutumistammelaatuun jatkuvasti. Ainutlaatuiset tuotantolinjamme, oma kangasvalmistus ja viimeisin tekniikkavarmistavat sen, että tuotteemme täyttävät kaikkein vaativimmatkin odotukset.markilux-markiisi - ammattilaisten taidonnäyte.

Markilux on paljon - ja vieläkin enemmän

Valitse itsellesi sopivin malli lisäämällä siihen valoa, lämpöä ja mukavuutta
 • Spottivalaistus - etuprofiilin säädettävät kohdevalot.
 • Markiisin ohjaus kaukosäätimellä - mukavuutta napin painalluksella.
 • markilux infrapunalämmitin - nauti terassi-illoistasi pidempään

Pyydä tarjouspyyntö

Näyttävä markiisi mökilleTummat ikkunamarkiisitTerassimarkiisi suojaa esim. ruokailuryhmää