Markiisi viimeistelee yrityksen katukuvan

Pyydä tarjous markiisista >>

Tyylikäs markiisi sopii sekä kotiin että liiketiloihin.
Markiisi on helppo tapa raikastaa tai viimeistellä yrityksesi ulkoasu.

Sen lisäksi, että markiisi kohentaa yrityksesi imagoa, suojaa se liiketilaasi tehokkaasti porottavalta auringolta, repivältä tuulelta ja piiskaavalta sateelta.

Suomalaista laatua Suomen olosuhteisiin

Kaikki valikoimassamme olevat markiisit valmistetaan Suomessa. Ne on siis suunniteltu toimimaan ja kestämään parhaalla mahdollisella tavalla Suomen haastavissa ja vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Kun esimerkiksi huonekalut saavat suojaa auringonsäteiltä, eivät ne pääse haalistumaan ennen aikojaan. Markiisi estääkin suurinta osaa auringonsäteistä pääsemästä sisätiloihin. Tyylikäs markiisi ei peitä näköalaa, ja vaihtoehtoja on tarjolla joustavasti erilaisiin tarpeisiin. Katso lista erilaisista markiisivaihtoehdoista sivun alaosassa.

Markiisit pitkällä kokemuksella

Me Johanna Kaihtimella tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset markiisiratkaisut usean vuosikymmenen kokemuksella Turun seudulla ja lähialueilla. Asetamme tilaajan tarpeet aina etusijalle, sillä tavoitteenamme on tarjota jokaiselle asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Hoidamme pitkällä ammattitaidolla projektit joustavasti erilaisiin kohteisiin. Markiisiasiakkaisiimme kuuluu sekä yritys- että yksityisasiakkaita. Tarjoamme markiisien mittaus- ja asennuspalvelut Turun seudulla sekä muulla Suomessa.

  • Viimeistele yrityksesi imago.

  • Tyylikäs suoja auringon valolta, sateelta ja tuulelta.

Markiisi tuo kotiin tilan tuntua

Markiisi on suosittu valinta myös kotikäyttöön, sillä se antaa kodille mannermaisen ja siistin ilmeen. Kaipaatko esimerkiksi omakotitaloosi tai rivitaloasuntoosi lisää tilan tuntua? Terassimarkiisi helppo keino luoda ulkotilaan ylimääräistä oleskelutilaa ja jatkuvuutta – niin kasveille kuin ihmisillekin.

Markiiseihin on mahdollista lisätä myös lämmitysjärjestelmä, jonka avulla terassikautta on mahdollista venyttää merkittävästi pidemmäksi. Sen lisäksi, että markiisi lisää elintilaa ja tuo kodillesi siistin ilmeen, tuo markiisi tietysti kodillesi myös suojaa esimerkiksi auringonpaahteelta tai tuulelta.

Markiisien ohjausjärjestelmälle on monia vaihtoehtoja

Vaihtoehdoistamme voit valita tyyliisi ja budjettiisi parhaiten sopivan ohjausjärjestelmän. Vaihtoehtoja on paljon. Ohjaaminen tapahtuu toiveidesi mukaan:

  • nauhakäyttöisenä

  • veivikäyttöisenä

  • sähkökäyttöisenä kytkimellä

  • automaattikäyttöisenä (valon määrän tai tuulen mukaan)

  • kaukosäätimellä

  • ajastimella.