Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 60Jaa

ASIANTUNTIJASI KAIHDINTEN JA MARKIISIEN MAAILMASSA.

Laskosverhot

Tilaa laadukkaat Hastan -laskosverhot mittatilauksena. Saatavilla on todella runsaasti erilaisia kangasvaihtoehtoja, joten saat varmasti haluamasi lopputuloksen mihin tahansa tilaan. Makuuhuoneeseen ja esimerkiksi rauhalliseen TV:n katseluun suosittelemme pimentäviä laskosverhoja. Vaihtoehtona myös vuorattu kangas, joka vähentää vetoa ja auttaa talvisin pitämään talon lämpimänä.

Miksi tilata?

  • Kätevät ja näyttävät: laskosverhot sopivat moniin tiloihin ja tarpeisiin.
  • Mittatilaus omilla mitoilla, niin pieniin kuin suuriin ikkunoihin.
  • Laaja valikoima kankaita.
  • Myös pimentävät tai vuoratut verhot.
Pyydä tarjous verhoista >> Tummat Wilma Brown -verhot Hastan Pulse laskosverhot mittatilauksella

Miten valita oikeat materiaalit?

Luonnollisesti suurin vaikuttava tekijä on käyttötarkoitus. Ammattilaisemme auttavat sinua valitsemaan oikean materiaalin mihin tahansa tilaan. Laskoskaihtimia voidaan käyttää monipuolisesti useissa eri tiloissa aina makuuhuoneesta olohuoneeseen - kotona ja mökillä. Laskosverhot ovat suosittu valinta myös toimistoissa ja muissa toimitiloissa sekä esimerkiksi neuvotteluhuoneissa.

Koska valmistamme Hastan -verhot mittatilauksena, voidaan ne sovittaa kaikenlaisiin ikkunoihin aina pienistä suuriin. Kankaan lisäksi myös mekanismi voidaan valita tilan mukaan. Yleisimpiä vaihtoehtoja ovat kuulaketju ja silmukkanauha / vetonaru.

  • Pimennyskangas on suosittua muun muassa makuuhuoneen ja olohuoneen verhoissa. Pimeässä tilassa unet maistuvat paremmin.
  • Lämpövuoraus auttaa pitämään asunnon lämpimänä talvella ja vähentää vetoa. Vuoratut verhot ovat oivallinen valinta esimerkiksi vanhoihin puutaloihin.

Mittaus ja tilaus

Tilaukseen tarvittavat mitat ovat verhon leveys, korkeus ja asennuskorkeus. Asennuskorkeus tarkoittaa mittaa laskosverhon yläreunasta lattiaan. Tämä mitta ei tietysti vaikuta itse verhon kokoon, mutta se tarvitaan ketjun pituuden laskemiseksi.

Jos asut Turussa tai lähiseudulla, voit myös kutsua meidät kotiisi hoitamaan mittauksen. Toimipisteemme sijaitsee kätevästi aivan Turun keskustassa, mutta luonnollisesti palvelemme asiakkaita ympäri Suomea. Tilaa laskosverhot meiltä jo tänään!