Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 60Jaa

ASIANTUNTIJASI KAIHDINTEN JA MARKIISIEN MAAILMASSA.

Taiteovet ovat tyylikäs ja kätevä elementti

Puutaiteovat eli puiset taiteovet sopivat jokaiseen kodin huoneeseen. Tilaa meiltä taiteovi mittojen mukaan. Värivaihtoehtoina tarjoamme viittä, suosittua ja eleganttia väriä: valkoinen, valkosaarni, tammi, pyökki ja kirsikka. Puutaiteovet ovat valintasi mukaan joku umpinaisia tai ikkunallisia (polystyreeni). Taiteovilla säleet on liitetty toisiinsa muovisaranoilla, jotka on sävytetty melamiinivärin mukaan. Pintaväreistä voi valita joko tammi-, pyökki-, kirsikka-, koivu-, mahonki-, saarni- tai mäntyviilun.

  • Edullinen ja kätevä vaihtoehto.
  • Sopivat pieneen tilaan.
  • Tyylikäs tapa tilan jakamiseen.
Pyydä tarjous taiteovista >>

Puuviilujen perinnettä 40 vuotta

Taiteovet huokuvat entisaikojen eleganttia perinnettä. Viilutetuissa taiteovissa on perinnettä jo 40 vuoden mitalta. Käytämmekin valmistuksessa vain aitoja puuviiluja ja kaikki ovien osat on viilutettu. Aidossa puussa ihanuus on siinä, että se muuttaa väriään ikääntyessään. Joskus muutokset saattavat olla hyvinkin voimakkaita. Kun taiteovi on viilutettu, se on myös helppo yhdistää kodin muihin puumateriaaleihin.

Muovitaiteovet ovat edullinen ja hauska ratkaisu kotiin

Muovitaiteovet säästävät tilaa ja rahaa. Edullisempi ei kuitenkaan tarkoita laadukkaasti heikompaa meillä: laadukkaat muoviovet jättävät neliöitä käyttöösi ja luovat persoonallista sävyä kotiisi. Muoviovet ovat pintaremonttia pienellä rahalla - pieni vaiva, suuri muutos.

  • Helppo puhdistaa.
  • PVC-muovi kestää kulutusta ja aikaa.
  • Mekaaniset putkisaranat kestävät vuosia.

Mittausohje

Mittaa korkeus oviaukon molemmista reunoista. Leveys on sama kuin oviaukon leveys. Merkitse mitat tarjouspyyntöön, mainitse myös haluatko oven aukeamaan sivusta vai keskeltä. Keskeltä aukeavat ovet ovat kaksiosaisia.

Puutaiteoven ja muovitaiteoven asennus

Lähetämme taiteoven mukana täydelliset asennusohjeet. Hoidamme myös asennuksia Turussa ja lähialueilla.