Rullakaihtimet tuovat ilmettä ja näkösuojaa kotiin

Pyydä tarjous rullakaihtimista >>

Rullakaihtimet ovat edullinen ja helppo sisustuselementti. Kangasvaihtoehtoja on useita, joten voit valita niistä parhaiten tyyliäsi vastaavat.

Rullaverhojen vaihtaminen on helppoa, joten voit päivittää kotisi tyyliä niin usein kuin haluat.

Jokaiseen tilaan sopivat rullakaihtimet

Rullakaihtimet vaihtamalla saa muutettua tilan ilmettä nopeasti ja helposti. Käyttömekanismien vaihtoehdot ovat jousikäyttö, jossa on vetonaru keskellä alareunassa, sivusäätö, jossa on kuulaketju kaihtimen reunassa sekä sähkömoottori kauko-ohjauksella. Myös rullaverhon alareunan muodon ja ulkonäön voi valita. Reunusvaihtoehtoja on kymmeniä.

Pimentävät rullakaihtimet

Kun haluat täydelliset yöunet tai haluat pimentää huoneen vaikkapa elokuvien katselua varten, valitse pimentävät rullaverhot. Ne suojaavat auringonvalolta tehokkaasti ja pitävät huoneen kuin huoneen pimeänä ja viileänä.

Pimentäviä rullakaihtimia on saatavilla useissa eri väreissä. Väri ei vaikuta verhon kykyyn estää valonsäteiden kulkua, joten voit valita juuri omaan tilaasi ja makuusi sopivan värin.

Screen-rullaverhot

Screen-rullaverhot ovat erinomainen valinta, jos tarkoitus ei ole peittää kaikkea näkyvyyttä, mutta tilaan tarvitaan silti suojaa suoralta auringonvalolta ja turhalta kuumuudelta.

 

Ne ovat suosittu valinta muun muassa toimistoissa, neuvotteluhuoneissa, sairaaloissa sekä erilaisissa saleissa ja julkisissa tiloissa. Screen-verhot sopivat kuitenkin myös kotiin ja mökille.

 

Kangas suojaa kuumuudelta tehokkaasti, mutta päästä silti lävitseen valoa eikä pimennä koko tilaa.

Meiltä asiantuntija-apua!

Me autamme sinua valitsemaan oikeanlaiset rullaverhot. Avustamme halutessasi myös mittauksessa ja asennuksessa Turun seudulla.

 

Toimipisteemme sijaitsee aivan Turun keskustassa Eerikinkadulla. Tule käymään, soita tai pyydä tarjous lomakkeen kautta!