Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 60Jaa

ASIANTUNTIJASI KAIHDINTEN JA MARKIISIEN MAAILMASSA.

Rullakaihtimet tuovat ilmettä ja näkösuojaa kotiin

Rullakaihtimet ovat edullinen ja helppo sisustuselementti. Kangasvaihtoehtoja on useita ja voit niistä valita parhaiten tyyliäsi vastaavat. Rullaverhojen vaihtaminen on helppoa, joten voit päivittää kotisi tyyliä niin usein kuin haluat.

Pyydä tarjous rullakaihtimista >> Rullakaihdin voi olla persoonallinenkin

Jokaiseen tilaan sopivat rullakaihtimet

Rullakaihtimet vaihtamalla voi nopeasti ja helposti muuttaa tilan ilmettä. Käyttömekanismien vaihtoehdot ovat jousikäyttö jossa on vetonaru keskellä alareunassa, sivusäätö jossa on kuulaketju kaihtimen reunassa, sähkömoottori kauko-ohjauksella. Valittavanne on myös rullaverhon alareunan muoto ja ulkonäkö, reunusvaihtoehtojakin on kymmeniä.

Pimentävät rullakaihtimet

Kun haluat täydelliset yöunet tai haluat tilastasi pimeän vaikkapa elokuvien katselua varten, valitse pimentävät rullaverhot. Ne suojaavat auringon valolta tehokkaasti ja pitävät huoneen kuin huoneen pimeänä ja viileänä.

Pimentäviä rullakaihtimia on saatavilla useissa eri väreissä. Väri ei vaikuta verhon kykyyn estää valonsäteiden kulkua, joten voit valita juuri omaan tilaasi ja makuusi sopivan väriset pimennysverhot.

Screen-rullaverhot

Screen-rullaverhot ovat erinomainen valinta, jos tarkoitus ei ole peittää kaikkea näkyvyyttä, mutta tilaan tarvitaan silti suojaa suoralta auringonvalolta ja turhalta kuumuudelta.

Ne ovat suosittu valinta muun muassa toimistoissa, neuvotteluhuoneissa, sairaaloissa ja erilaisissa saleissa ja julkisissa tiloissa. Toki screen-verhot sopivat myös kotiin ja mökille.

Kangas suojaa kuumuudelta tehokkaasti, mutta päästä silti lävitseen valoa eikä pimennä koko tilaa.

Meiltä asiantuntija-apua!

Me autamme sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi oikeanlaiset rullaverhot. Autamme halutessasi myös mittauksessa ja asennuksessa Turun seudulla.

Toimipisteemme sijaitsee aivan Turun keskustassa Eerikinkadulla. Tule käymään, soita tai pyydä tarjous lomakkeen kautta!