Exclusive parvekekaihtimet – vie asumismukavuus uudelle tasolle

Pyydä tarjous >>

Exclusive-kaihdin on ensimmäinen ja ainoa täysin parvekelasituksiin suunniteltu aurinkosuoja. Tyylikäs Exclusive-kaihdin on tehokkaasti auringolta ja katseilta suojaava tuote.
Säleiden asentoa helposti muuttamalla säilytät ulkonäkymän ja samalla saat suojan auringolta.

Kotelorakenteiden muotoilu on suojattu eurooppalaisella muotosuojalla 28:ssa EU-maassa ja on samalla suomalaista designia.

  • Lasituksiin suunniteltu tuote

  • Vaivaton asennus

  • Estää tehokkaasti kuumuudelta

  • Tyylikäs kokonaisuus

  • Helppokäyttöinen

  • Suojaa valolta

  • Suojaa katseilta

Teknistä faktaa:

Exclusive-kaihdin on valmistettu tarkoin valituista laadukkaista materiaaleista. Kotelorakenteet ovat suulakepuristettua alumiinia, jotka on pulverimaalattu harmaaseen RAL9006-sävyyn. Umpinainen roiskevesisuojattu kotelorakenne estää pölyn ja kosteuden pääsyn toimintamekanismiin, mikä takaa pitkän käyttöiän tälle laadukkaalle aurinkosuojalle. Säleet ovat tyylikkään harmaaksi sävytettyä alumiinia. Säleiden leveys on vain 12,5 mm:ä. Kapean säle- ja kotelorakenteen ansiosta lasien siirtäminen sekä niputtaminen sujuu kätevästi.

Exclusive-kaihtimen universaali kiinnitys järjestelmä on suunniteltu vastaamaan parveke- lasivalmistajien ohjeita sekä laatuvaatimuksia. Exclusive-kaihdin kiinnitetään kääntyviin laseihin tähän tarkoitukseen soveltuvilla patentoiduilla kiinnikkeillä, joiden materiaalina on ruostumaton teräs.

 

Kannake on helppo asentaa lasiprofiiliin, eikä asennus vaadi työkaluja. Säädin on korkealaatuinen patentoitu kääntömekanismi, joka kestää erittäin hyvin sään vaihteluja sekä ympäristön epäpuhtauksia. Säätimen dynemasta valmistettu kääntölanka estää kaihtimen heilumisen lasissa. Alalistaan integroitu vaimenninnauha estää puolestaan häiritsevän resonoinnin. 

 

Kaihtimen älykkään nostomekanismin ansiosta nostaminen käy kevyesti lyhyellä vedolla ylös asti ilman erillisiä apuvälineitä. Exclusive-kaihtimessa on turvallinen nostonaru, joka ei jää roikkumaan lasipintojen alapuolelle. Naruun ei jää vaarallisia lenkkejä perheen pienimmille.