MagicLight/Zebra sulkeutuu ja avautuu toiveidesi mukaan

Pyydä tarjous >>

Zebra on kaksi pystysuuntaista kangaspintaa sisältävä rullakaihdin, jonka kangas on raidoitettu vuoroittain läpinäkyvin ja läpinäkymättömin vaakasuuntaisin raidoin. Vedettäessä yhden kangaskerroksen läpinäkymätön raita liikkuu toisen kerroksen läpinäkyvän taakse ja kaihtimet muuttuvat silmänräpäyksessä läpinäkymättömiksi. Seuraava veto aiheuttaa taas vaihtelevarytmisiä raitarivejä.

Lisäksi Zebra-rullakaihtimet liikkuvat tavallisten rullakaihtimien tapaan ylös, jolloin ikkunapinta vapautuu täysin. Edellä kuvatulla tavalla voi luoda läpinäkymättömät kaihtimet myös puolen tai kolmen neljänneksen ikkunapinnan osalta. Alas vedettyinä eri tavoin läpinäkyvät rullakaihtimet sen sijaan hajottavat kirkasta auringonvaloa pimentämättä tilaa ja mahdollistavat ulos näkemisen verhojen läpi.

Rajattomat mahdollisuudet

Kankaiden erilaiset sävyt ja raitojen intensiivisyys antavat mahdollisuuden luoda joko pehmeämpiä tai vaikkapa vastakkaisempia ratkaisuja. Zebra-kasettirullakaihtimet ovat nautinnolliset sekä sellaisenaan että myös tekstiiliverhoihin yhdistettyinä. Zebra-rullakaihtimien ylärulla on peitetty valkoisella kasetilla, joka luo siistin yleisilmeen ja samalla suojaa kaihtimien mekanismeja. Hyvin muotoiltu alalista luo kaihtimille viimeistelyn ja varmistaa, että listan ja kankaan väliin ei synny valoraitaa.

  • Kierrekaihdin, jota voit säätää miten haluat.

  • Suojaa häikäiseviltä auringonsäteiltä ja säätelee tilan lämpötilaa.

  • Pimentäviä raitoja sisältävä kangas hämärtää tilaa.

  • Sisustuselementti, joka tarjoaa yksityisyyden lisäksi näyttävyyttä.

  • Valmistetaan mittatilaustyönä.

  • Maksimileveys 260 cm, maksimikorkeus 300 cm.

MagicLight/Zebra-kuosit

MagicLightin kangas on 100 % polyesteria. Toimitamme MagicLight/Zebra-kierrekaihtimet mittatilaustyönä. Värivaihtoehtoja on runsaasti. Alla muutama esimerkki.

MagicLight Zebra -kuosit