Sälekaihtimet tarpeidesi mukaan

Jätä tarjouspyyntö

Sälekaihtimista on moneksi ja kaikkiin tarpeisiin löytyy sopiva ratkaisu.

Meiltä saat sälekaihtimet Turun seudulla ja ympäri Suomen.

Sälekaihtimissa on runsaasti valinnanvaraa

Sälekaihtimista on moneksi. Sen lisäksi, että ne suojaavat kotiasi tehokkaasti haitallisilta auringonsäteiltä ja uteliaiden katseilta, voivat ne olla myös tyylikäs sisustuselementti ja tuoda kotiisi viimeisteltyä tunnelmaa.

Sälekaihtimet sopivat joustavasti kaikenlaisiin ikkunoihin ja tiloihin. Tapauskohtaisesti voidaan myös päättää, asennetaanko sälekaihtimet ikkunan pintaan vai lasien väliin. Sälekaihtimien leveysvaihtoehdot ovat 16 mm, 25 mm sekä 35 mm. Näistä suosituin leveys on 25 mm.

Sälekaihtimien ominaisuuksia

  • Sälekaihtimet voidaan asentaa ikkunan pintaan tai lasien väliin.

  • Sopivat kaikkiin ikkunoihin ja tiloihin.

  • Useita eri väri- ja materiaalivaihtoehtoja.

  • Säleleveydet 16 mm, 25 mm ja 35 mm (25 mm yleisin)

Miten ikkunat mitataan sälekaihtimien asennusta varten?

Mittaamalla ja asentamalla sälekaihtimesi itse voit säästää projektin kustannuksissa, kun ammattimaista asentajaa ei tarvitse pyytää paikalle. Ikkunoiden mittaaminen sälekaihtimien asennusta varten on kaiken lisäksi helppoa. Mittaamisessa tulee kuitenkin huomioida muutama perusasia riippuen siitä, asennetaanko sälekaihtimet ikkunan pintaan vai lasien väliin.

Pyydä tarjous sälekaihtimista

Asennus ikkunan pintaan

Mittaa kaihdin niin leväksi ja korkeaksi, että se peittää riittävästi. Suositeltavaa on peittää ainakin ikkunan pokat, jottei reunojen välistä näy sisälle.

Asennus lasien väliin

Mittaa ikkunan valoaukon (lasiruutu) leveys ja korkeus millimetrin tarkkuudella. Vastaa myös näihin kysymyksiin tarjouspyynnössäsi: Onko ikkunassa kaksi vai kolme avautuvaa pintaa? Paljonko lasien välissä on syväystilaa? Avautuuko ikkuna sisälle vai parvekkeelle? Mikä on puitteiden väri?

Kauttamme saat sälekaihtimet myös mittatilaustyönä Turun seudulla ja muualla Suomessa! Katso yhteystietomme tai lähetä tarjouspyyntö.

Värimalleissa lukuisia vaihtoehtoja

Alumiinisten sälekaihtimiemme valikoimassa on tarjolla useita kymmeniä sävy- ja värivaihtoehtoja. Valikoimastamme löytyy lisäksi aidon näköisiä puujäljitelmiä. Alumiinisten sälekaihtimien suosituin väri on neutraali, niin kutsuttu maalarinvalkoinen (numero 012). Kyseinen värisävy estääkin tehokkaasti auringonsäteitä pääsemästä sisätiloihin. Hyvä perussääntö on, että mitä enemmän väriä kaihtimessa on, sitä enemmän se kerää lämpöä.

Perussävyt

Perussävyt, Johanna Kaihdin

Värikkäät sävyt

Värikkäät sävyt, Johanna Kaihdin

Metallinhohto sävyt ja reikäsäleet

Metallinhohto sävyt ja reikäsäleet, Johanna Kaihdin

Puujäljitelmät

Puujäljitelmät, Johanna Kaihdin

Puusälekaihtimet tuovat tilaan arvokkuutta

Nykyään myös oikeasta puusta valmistettujen sälekaihtimien sävyvaihtoehdot ovat laajoja. Puusälekaihtimet ovatkin helppo tapa tuoda tilaan arvokkuutta ja lämminhenkistä tunnelmaa.
Puusälekaihtimia on saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa. Ne on mahdollista sävyttää sointumaan parketin tai laminaatin väriin. Koska puusälekaihtimet valmistetaan aina käsityönä, niiden hinnat ovat jonkin verran alumiinikaihtimien hintoja korkeampia.

  • Useita erilaisia värivaihtoehtoja

  • Säleleveydet: 25 mm, 35 mm ja 50 mm

Puusälekaihtimet käsitellään huolella

Puusälekaihtimet käsitellään aina petsaamalla. Lisäksi ne lakataan kahteen kertaan, jotta puusäleistä saadaan mahdollisimman kestävät ja pitkäikäiset. Petsaus ja lakkaus antavat puusälekaihtimille kauniin pinnan, joka säilyy upeana vuosia. Puusälekaihtimien standardiaskelnarujen tilalle voit vaihtaa halutessasi myös leveämmät askelnauhat. Molemmat vaihtoehdot on sävytetty kaihtimien väriin sopivaksi.

Luonnonmateriaalia kodin tyyliin sopivaksi

Valitse vaihtoehdoistamme puusälekaihtimet kotisi tyyliin sopivana. Voit esimerkiksi sävyttää puusälekaihtimet sointumaan parketin tai laminaatin väriin.

Värivaihtoehdot. Saatavat säleleveydet ovat 25, 35 ja 50 mm.

 

Katso yhteystietomme tai lähetä tarjouspyyntö.