Visor Queen -kaihtimet parvekelaseihin pitävät kuumuuden poissa parvekkeelta

Pyydä tarjous >>

Visor® Queen -parvekekaihtimissa käytetään erikoiskangasta, jonka taustapuolella on ohuenohut helmiäis- tai metallikalvo. Taustan kalvopinta heijastaa parvekkeelle tulevan auringonsäteilyn tehokkaasti takaisin ulos.

Sen lisäksi, että Visor® Queen -parvekekaihtimet suojaavat sinua ja parvekettasi liialta kuumuudelta, ne laskevat myös huoneiston lämpötilaa. Huoneiston ja parvekkeen välisiä kaihtimia ei enää tarvitse pitää kiinni, jolloin huoneisto näyttää avarammalta.

Pidä uteliaat katseet loitolla

Joskus on kiva olla aivan omassa rauhassa. Naapureiden ja ohikulkijoiden katseilta piiloudut kätevästi nostamalla parvekekaihdinta alhaalta ylöspäin. Mukava luonnonvalo pääsee kuitenkin sisään, jos et sulje kaihdinta yläosasta.

Helppokäyttöinen

Visor® Queen -parvekekaihtimien käyttö on todella helppoa. Ota vain kahvasta kiinni ja nosta tai laske kaihdinta haluamaasi kohtaan. Korkealle yletyt helposti erityisen irrotettavan käyttösauvan avulla.

Vesipestävä

Visor® Queen valmistetaan polyesterikankaasta, joka voidaan tarvittaessa pestä vedellä. Irrota kaihdin kiinnikkeistään ja vie se ammeeseen tai suihkuun. Noudata mukana tulevia pesuohjeita.

 

Hinta määräytyy koon ja ominaisuuksien mukaan. Ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous!