Lähetä tästä tarjouspyyntö

Kaihtimet parvekelaseihin!

Pitää kuumuuden poissa parvekkeelta

Visor® Queen parvekekaihtimissa käytetään erikoiskangasta, jonka taustapuolella on ohuenohut helmiäis- tai metallikalvo. Taustan kalvopinta heijastaa parvekkeelle tulevan auringonsäteilyn tehokkaasti takaisin ulos. Sen lisäksi, että Visor® Queen parveke-kaihtimet suojaavat sinua ja parvekettasi liialta kuumuudelta, ne laskevat myös huoneiston lämpötilaa. Huoneiston ja parvekkeen välisiä kaihtimia ei enää tarvitse pitää kiinni, jolloin huoneisto näyttää avarammalta.

Pitää uteliaat katseet loitolla

Joskus on kiva olla aivan omassa rauhassa. Naapureiden ja ohikulkijoiden katseilta piiloudut kätevästi parvekekaihdinta nostamalla alhaalta ylöspäin. Mukava luonnonvalo pääsee kuitenkin sisään, jos et sulje kaihdinta yläosasta.

Helppokäyttöinen

Visor® Queen parvekekaihtimien käyttö on todella helppoa. Ota vain kahvasta kiinni ja nosta tai laske kaihdinta haluamaasi kohtaan. Korkealle yletyt helposti erityisen irrotettavan käyttösauvan avulla.

Vesipestävä

Visor® Queen valmistetaan polyesterikankaasta, joka voidaan tarvittaessa pestä vedellä. Irrota kaihdin kiinnikkeistään ja vie ammeeseen tai suihkuun. Noudata mukana tulevia pesuohjeita.