Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 60Jaa

ASIANTUNTIJASI KAIHDINTEN JA MARKIISIEN MAAILMASSA.

Screenkaihdin on tyylikäs ja tehokas aurinkosuoja

Screenkaihtimet ja screenverhot voidaan asentaa sekä talon ulko- että sisäpuolelle. Ne estävät tehokkaasti auringon kuumuuden leviämisen sisätiloihin. Screenkaihdin suodattaa ja säätelee auringonvaloa, mutta säilyttää silti näkymän sisältä ulos. Screenkaihdin poistaa kesäisin kuumuuden. Keväisin ja syksyisin screenkaihtimet toimivat lämmöneristeenä ikkunoissa, parantaen U- ja g-arvoja. Screenkaihtimia käyttämällä ei myöskään tarvita niin paljoa keinovaloa, sillä kaihtimilla voidaan hyödyntää luonnonvaloa.

Pyydä tarjous screenkaihtimista >>
  • Energiataloudellinen ratkaisu: säästä koneellisessa jäähdyttämisessä.
  • Sopii kotiin, konttoriin ja julkisiin rakennuksiin.
  • Maksimileveys 5,0 metriä ja maksimikorkeus 5,0 metriä.

Asenna screenkaihdin ulkopuolelle

Ulkopuolelle asennettu screenkaihdin pitää sisälämpötilan miellyttävän viileänä. Näin vältyt turhalta jäähdytyslaitteiden käytöltä ja säästät energiaa. Ulkopuolisella screenkaihtimella voit vähentää koneellisen ilmastoinnin ja jäähdyttämisen tarvetta jopa yli 80 %:a!

Tyylikäs muotoilu ei heilu tuulessakaan

Screenkaihtimen muotoiltu alumiinikasetti suojaa kangasta ja antaa kaihtimelle viimeistellyn ulkomuodon. Sivuprofiilit ovat tyylikkäät ja jäykät, jotta kangas pysyy paikoillaan kovallakin tuulella. Screenkaihtimissa käytetään lähinnä Soltis screenkankaita, jotka soveltuvat erinomaisesti ulkopuolisiin screenkaihtimiin.

Ohjaus kaukosäätimellä

Kaukosäätimellä voidaan kaihtimia ohjata yksittäin, tai ryhmässä. Voit myös automatisoida screenkaihtimet siten, että ne toimivat automaattisesti auringon mukaan.

Lue lisää screenkaihtimista